Salibandyn naisten Superfinaalissa 22.4. Helsingissä kohtaavat Classic Tampereelta ja SB-Pro Nurmijärveltä.

Kumpikin eteni loppuotteluun voitoin 3-0, kun Classic kaatoi tänään PSS:n 6-1 ja SB-Pro SSRA:n 7-3.

Kauden kaikki liigaottelunsa voittanut Classic ratkaisi 28. perättäisensä jo avauserässä, jossa Nina Rantala, Sanna Salonen ja Alisa Pöllänen laukoivat 13 minuutissa taululle 3-0-johdon. PSS iski ainokaisen osumansa toisen erän lopussa tilanteessa 4-0, mutta päätösjaksolla Classic rankaisi vielä kahdesti. Nina Rantala oli maalillaan ja kolmella maalisyötöllään illan tehokkain.

Illan toinen välierä oli tiukempi, kun SSRA sinnitteli pelin puolivälissä numeroissa 2-2 ja kavensi vielä toisen erän lopussa tilanteeksi 4-3. Kolmannessa SB-Pro meni kuitenkin menojaan, kun Daniela Westerlund, Mirva Laitinen ja Laura Hietamäki onnistuivat maalinteossa. Jaana Lirkki kirjautti SB-Prolle tehot 1+2, Mirja Hietamäki syötti kolme osumaa.

SSRA ja PSS ratkovat himmeimpien mitalien kohtalon pronssiottelussa, jonka ajankohta varmistuu myöhemmin.

Lähde: Salibandyliitto