Amerikkalaisen lentopallolupaus Autumn Finneyn suoritus on levinnyt kulovalkean tavoin.

Finneyn edustama Decaturin lukio pelasi vierasottelua Krumin lukiota vastaan. Decatur oli vienyt kaksi erää ja johti kolmatta, kun Krum hyökkäsi keskeltä voimalla.

Decaturin torjuja sai toisen kätensä pallon eteen ja peliväline kimposi taaksepäin kohti heidän kenttäpuoliskoaan. Libero syöksyi ja sai pidetty pallon vielä ilmassa.

Tämän jälkeen esiin astui, tai pikemminkin hyppäsi Finney. Hän juoksi hyökkääjän paikalta takakentälle, loikkasi maassa makaavan liberon yli ja kiskaisi yhdellä kädellä ilmasta syöksyen pallon verkon yli Krumin kenttäpuoliskolle.

Yleisö ja Decaturin vaihtopenkki olivat ratketa liitoksistaan, mutta pallo oli vielä elossa. Krum hyökkäsi uudelleen ja Finney pelasti jälleen pallon lattian tuntumasta.

Tämän jälkeen Decaturin libero pelasi pallon verkon yli ja Krumin torjuja sortui verkkovirheeseen, joten piste meni Finneyn upeiden suoritusten avustamana Decaturille.

Finneyn pelastukset ovat saaneet kosolti huomiota. Yksi kehujista on beach volleyn kolminkertainen olympiavoittaja Kerri Walsh Jennings.

– Järjetöntä! Tämä on niin uskomatonta! Voisin katsoa tätä koko päivän, Walsh Jennings hehkutti Twitterissä.

– En vieläkään ymmärrä, miten tämä oli mahdollista, toinen ihmetteli.

Satasha

@satasha_k
Still don't understand how this was possible...

Kerri Walsh Jennings

@kerrileewalsh
Insanity!!!!! Such amazing team and individual effort!!!! Our sport is so RAD. SPORT, in general, is so RAD!!!!