UFC-tähti Conor McGregor menettää mestaruusvyönsä.

Kevytsarjan mestari joutuu luopumaan UFC:n mestaruusvyöstään. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Tass.

McGregor nähtiin viimeksi UFC-kehässä 14 kuukautta sitten, jolloin hän kukisti Eddie Alvarezin.

UFC:n nokkamies Dana Whiten mukaan McGregor olisi ollut valmis puolustamaan mestaruuttaan elokuussa. Tämä ei kuitenkaan sopinut vapaaotteluorganisaatiolle.

– Jos hän odottaa elo- tai syyskuulle, niin silloin on kulunut melkein kaksi vuotta ennen kuin hän puolustaa mestaruusvyötään. Se ei sovi, White sanoi Fox Sportsille.

UFC riistänee irlantilaiselta kevytsarjan mestaruusvyön piakkoin. Tassin tietojen mukaan mestaruusvyö on jaossa 7. huhtikuuta New Yorkissa, kun UFC:n kevytsarjan väliaikainen mestari Tony Ferguson ja ammattilaisena kaikki 25 otteluaan voittanut Habib Nurmagomedov iskevät yhteen.

– Ferguson on ollut pitkään mukana ja on ansainnut palkkionsa. Habib on ansainnut palkkionsa. Emme voi odottaa ikuisesti ja olla antamatta muille kavereille mahdollisuutta, White painotti.

Chris Taylor

@CTaylor_96
Breaking! I have confirmed with sources that Tony Ferguson and Khabib Nurmagomedov will fight for the undisputed UFC lightweight title at #UFC223 in Brooklyn. The bout will be made official later this week. McGregor will be stripped of his title. The bout was 1st reported by TASS