Golfin elävä legenda Tiger Woods kertoi tuoreessa ESPN:n haastattelussa lisää muutaman vuoden takaisista synkistä ajoistaan, jolloin jenkkitähti taisteli mielenterveysongelmien ja loukkaantumisten kanssa.

Woods paljasti ESPN:n Marty Smithille, että äärimmäisen vaikeat selkävaivat tekivät tavallisesta arjesta ajoittain todella tuskaista.

– Pahimmat ajat kestivät noin neljä tai kuusi kuukautta. Minut piti auttaa ylös sängystä joka päivä. Oli myös jotain päiviä, että en pystynyt seisomaan pystyssä, vaikka minua oltaisiin autettu siinä. Joko kaaduin lattialle tai pysyin sängyssä. Paluu golfiin ei käynyt edes mielessäni. Mietin vain, että miten pääsen pakoon tätä kipua, amerikkalaislegenda avautui.

Lopulta Woods onnistui tekemään paluun golfammattilaiseksi pitkän kuntoutusprosessin myötä. Jenkkipelaaja kertoi ilon palanneen elämäänsä, kun hän pääsi jälleen viheriölle kavereidensa ja lastensa kanssa.

– Pystyn taas pelamaan golfia täällä kavereideni kanssa. Ennen toin poikani kentälle ja hän pelasi, mutta en pystynyt itse tekemään mitään. Oli ikävä sitä, että saatoin vain pelata milloin tahansa. Kaverini soittelivat minulle, että lähdetäänkö pelaamaan nopeat pelit. En voinut tehdä sitä lähes vuoteen. Olin aika matalissa korkeuksissa välillä, mutta onneksi pääsin ulos toiselle puolelle, Woods taivasteli.

Lähteet: For The Win/USA Today, ESPN