Vasta kevytsarjan maailmanmestaruuden valloittanut UFC-tähti Habib Nurmagomedov haluaa edelleen haastaa painoluokan entisen hallitsijan Conor McGregorin. Venäläiskamppailija ottelisi irlantilaista vastaan mieluiten vielä tämän vuoden puolella.

Vaikka McGregorin kamppailu-ura näyttääkin menevän vahvaa alamäkeä oikeussotkujen ja pitkittyvän ottelutauon myötä, ei Nurmagomedov aio edelleenkään luopua haaveestaan löylyttää irlantilaistähteä kahdeksankulmaisessa häkissä.

– Puhumme asiasta, mutta jos siinä kestää liian pitkään, emme tee sitä. Jos hän haluaa otella tänä vuonna, sitten voimme otella. Haluan sen tänä vuonna. Emme aio odottaa pitkään. Jos hän on valmis ottelemaan, voimme otella, Nurmagomedov kertoi tulkin välityksellä MMA Nyttille.

Miesten vihanpidolla on pitkä tausta. UFC-starat ovat ärhennelleet toisilleen jo pari vuotta, mutta nyt riita on äitynyt henkilökohtaiseksi.

Välien tulehtuminen johti lopulta räjähdyspisteeseen, ja McGregor hyökkäsi huhtikuun alussa Nurmagomedovia ja muita UFC-ottelijoita kuljettaneen linja-auton kimppuun New Yorkin Barclays Centerin edustalla.

Irkkutähti huitoi autoa kohti metallisen aidalla ja nokkakärryllä. Rytäkässä loukkaantui lievästi useampia ihmisiä.