Armoton Peter Sagan otti etappivoiton

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa HPK:n voitolla jopa 270 euroa!

Slovakialainen Peter Sagan otti uransa kymmenennen etappivoiton Ranskan ympäriajossa, Tour de Francessa.

Vaihtelevassa maastossa ajettu etappi kääntyi Saganille loppukirissä, jossa hän pudotti kilpailijansa komeasti. Kolminkertainen maantiepyöräilyn maailmanmestari Sagan osoitti taas, miksi häntä pidetään koko ammattipyöräilymaailman värikkäimpänä ja viihdyttävimpänä kuskina.

Kokonaistilanteeseen Saganin voitto ei vaikuttanut, sillä kirikilpailun voittoa jälleen tavoitteleva – ja kisaa jo selvästi johtava Sagan – ei keltaisesta paidasta aja. Viidennen etapin jälkeenkin kokonaiskisaa johtaa Greg van Avermaet ja saman tallin Tejay van Garderen on toisena. Kolmanneksi nousi bonussekuntien avulla Philippe Gilbert.

Nappaa riskitön veto ja tienaa HPK:n voitolla jopa 270 euroa!