Murskaavan ylivoimainen Tähti äimisteli vauhtiaan – ”Asioita on taas tehty aika oikein”

© Kuva: Getty Images

Leo-Pekka Tähden parayleisurheilun EM-kisaviikko Berliinissä sai kultaisen päätöksen, kun Tähti kelasi odotetusti mestariksi T54-luokan 100 metrillä.

Kisaennätyksellä 13,83 voittoon hurjastellut porilainen oli suorastaan murskaavan ylivoimainen, sillä hopealle kelannut Hollannin Kenny van Weeghel hävisi 0,82 sekuntia.

– Ei ole koko uran aikana ollut tuollaista marginaalia oikeastaan missään. Huikea ero. En voinut tänne tullessa kuvitellakaan, että pystyn vetämään tällaisia aikoja täällä.

– Itsellänikin on taso noussut hurjasti. Aiemmin olin kelannut tällä kentällä vähän päälle 14,30, nyt noin reilusti alle. Asioita on taas tehty aika oikein, hän äimisteli vauhtiaan.

– Onnistui kyllä ihan hyvin. Maksiminopeuteni 36,4 on kaikkien aikojen paras, mitä olen satasen kisassa saanut koskaan sallituissa olosuhteissa. Se kertoo, että aika onnistunut veto oli.

– Olosuhteet olivat sinänsä haasteelliset, kun pikkuisen vettä sateli. Se teki ennen kisaa ehkä normaalia hermostuneemmaksi fiiliksen, onneksi ei tuon enempää satanut, mutta kaikki meni teknisesti enemmän kuin hyvin, Tähti sanoi iloisena.

Tähti saavutti Berliinissä mestaruudet satasen lisäksi 200 ja 400 metrillä sekä hopeaa 800 metriltä. Se oli onnistunut päätös kaudelle, jolla Tähti osoitti olevansa kansainvälisesti yhä kovempi myös 400 ja 800 metrillä.

– Kunnon ajoitus oli täydellinen, kesän parhaat tulokset oikeassa paikassa. Kaikki kelaukset olivat teknisesti todella hyviä, aivan loistavia. Kakkonen hyvä, nelonen aivan loistava. Ei jäänyt silläkään puolella hampaankoloon, Tähti summaili.

Lähde: SUL tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.