Ursula Wikström (207, -6) iski Mediterranean Ladies Openin kolmannella kierroksella tauluun peräti kahdeksan birdietä merkkauttaen päivän saldoksi tuloksen 65 (-6). Se nosti vantaalaisen ennen sunnuntain päätöskierrosta sijalta 55 jakamaan sijaa 26. Wikström on pelannut nyt kierrostulokset 70, 72 ja 65.

– Tänään peli oli jo helpompaa kuin kahdella ensimmäisellä ja pitkästä aikaa golfkentällä tuntui siltä, että tiesin mitä olen tekemässä, iloitsi Wikström kierroksensa jälkeen.

Kolmannen kierroksen tilastot kertovat Unskin osuneen avauksillaan Terramar Golfin väylille kahdeksan kertaa ja lähestymislyönneillään viheriöille 14 kertaa. Putteja kirjattiin 28.

Kilpailun voittoon on karkaamassa viiden lyönnin karkumatkalla oleva Hollannin Anne Van Dam (-20). Toisena päätöskierrokselle starttaa päivän parhaan kierrokstuloksen 62 (-9) pelannut Ruotsin Caroline Hedwall (-15). Kolmantena golfaa Etelä-Afrikan Ashleigh Buhai. Myös toinen viikonlopun kierroksille tiensä selvittänyt suomalainen, Krista Bakker onnistui lauantaina mainiosti. lyönnin kierros siivitti hänet jakamaan sijaa 11 yhteistuloksellaan 203 (-9).

Lähde: Tiedote