Suomen tytöt ja pojat ovat aloittaneet hienosti alle 17-vuotiaiden NEVZA:n mestaruusturnauksen Tanskan Ikastissa. Lue lisää eilisestä.

Eilen tytöt voittivat Färsaaret 3-0 ja tänään kaatui turnauksen toisessa ottelussaan Englanti samoin lukemin 3-0 (25-14, 25-15, 25-18).

– Me oltiin selvästi kaikessa parempia, mutta toki vielä jäi pelissä parannettavaa. Täällä tulee vastaan erilaisia hyökkäyksiä, mihin me ollaan totuttu, Suomen valmentaja Pertti Honkanen kertoi Lentopalloliiton sivuilla.

Suomen peli Englantia vastaan luisti hyvin ja etenkin Suomen vaikeiden aloitusten jälkeen, kun Englannilta tuli pallo helppona takaisin, niin jatkohyökkäykset onnistuivat hyvin.

 

Suomen pojat voittivat eilen Islannin selvin lukemin, mutta olivat tänään avauserässä vaikeuksissa Norjan kanssa. Suomi kuitenkin vei sen 27-25 ja ottelun hallinta siirtyi sinivalkoisille. Kaksi seuraavaa erää tulivat Suomelle jo helpommin 25-15 ja 25-12.

Suomen tytöt ja pojat ovat jo varmistaneet vähintään puolivälieräpaikan, mutta alkulohkoissa on molemmilla vielä yksi peli jäljellä. Tytöt kohtaavat Ruotsin ja pojat Tanskan. Voitot näistä peleistä toisivat molemmille suorat paikat keskiviikkoillan välieriin.