Musta hevonen iski – kärki uusiksi Tourissa

© Kuva: Getty Images

Ranska sai hurrattavaa legendaarisessa ympäriajossaan, kun kolmas etappi kirjattiin paikallisen Julian Alaphilippen nimiin. Yhdeksi Tourin mustista hevosista uumoiltu Quickstep -tallin kapteeni jätti pääjoukon viimeisessä – ja kovimmassa – nousussa ja karkasi voittoon. Rohkea ajo toi myös palkinnoksi kilpailun johtajan keltaisen paidan.

Alaphilippe on hiljakseen noussut joukkoon, josta saattaa tulla joskus suurten ympäriajojen voittaja. Niin suureksi uhaksi ei ranskalaista kuitenkaan vielä pääjoukko noteerannut, että suosikkitallit olisivat kovin tosissaan vetäneet eroa kiinni. Suurimmat suosikit tulivat maaliin pääjoukon mukana, puolisen minuuttia voittajan perässä. INEOS -tallin kapteenit, Egan Bernal ja Geraint Thomas, ovat suosikkiajajista parhaissa asemissa. Bernal on kokonaistilanteessa kuudes, 40 sekuntia Alaphilippen perässä. Thomas on seitsemäntenä viisi sekuntia tallitoveristaan.

Samalla päättyi yksi satutarina, kun Mike Toenissen katkesi loppupuolen nousussa pahasti. Tästä eteenpäin hollantilainen voi keskittyä Tourilla varsinaiseen tehtäväänsä, olemaan käypä Team Jumbo-Visman apuajaja.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.