Viimeisen puolen vuoden aikana on pohdittu syitä, miten ihmeessä täysin puskista tullut Andy Ruiz Jr. pystyi lyömään kolmen mestaruusvyön titteliottelussa kesällä itsensä Anthony Joshuan. Joshua on itse pohtinut ääneen, että meksikolainen sai yhden onnekkaan tuurilyönnin perille, joka vei lopulta britin iskunsietokyvyn.

Raskaansarjan WBC-liiton maailmanmestari Deontay Wilder pitää Joshuan puheita puppuna.

– Ei ole mahdollista, että Ruiz olisi tuurinyrkkeilijä. Hän sai perille lukuisia lyöntejä, joten siinä olisi koossa aika monta tuurilyöntiä. Olemme mukana vaarallisessa urheilussa. Joko tulee tyrmätyksi ja sinä toivot vain, ettet se ole sinä itse, Wilder heitti.

Hän uskoo Ruizin voittavan jälleen, kun kaksikko kohtaa tulevana viikonloppuna Saudi-Arabiassa.

– Voin kertoa teille ottelijan näkökulmasta, että jos saat jonkun kanveesiin lukuisia kertoja, niin tiedät, miten se tehdään myös toisella kerralla.

– Yritä tehdä asiat samalla tavalla. Olet löytänyt jo toisen heikkoudet, Wilder pohti.

Wilder on asettunut selvästi Ruizin puolelle, jotta hän pääsisi taistelemaan WBC-liiton lisäksi myös WBA-, WBO- ja IBF-liittojen mestaruusvöistä. Hän uskoo, että ottelun järjestäminen Ruizin kanssa olisi paljon todennäköisempää kuin Joshuan.

Joshuan ja Ruiz Jr:n kohtaaminen on nähtävissä 7. joulukuuta Suomessa Viaplayn kautta Pay-per-view-periaatteella hintaan 49,95€.

Lähde: Daily Star