Kristiina Mäkelää olympialaisten siirtyminen ei horjuta: ”Mun motivaatio ja palo huippu-urheilua kohtaan ei oo sidottu yhteen päivämäärään”

© Kuva: Getty Images

Tokion olympialaiset väistyivät koronaviruspandemian tieltä ensi vuoteen. Tällä viikolla tehty päätös on ollut monelle urheilijalle merkittävä ratkaisu. Joillekin se on ollut kova kolaus, kun taas toisille se on iso mahdollisuus.

Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelää kisojen siirtyminen ei horjuta.

– Olympialaiset on siirretty vuoteen 2021. Mun motivaatio ja palo huippu-urheilua kohtaan ei oo sidottu yhteen päivämäärään. Maltti ja päämäärätietoisuus on nyt valttia. Käytännön arki ei mun kohdalla muutu. Pyrin tekemään asioita joka päivä urheilun ehdoilla, mahdollisimman optimaalisesti, huomioiden vallitsevat olosuhteet, suomalaisyleisurheilun tähtikaartiin lukeutuva Mäkelä kirjoitti Instagramissa kuvapäivityksensä yhteyteen.