”Moni kuollut, isä kriittisessä tilassa” – korona iskee kovaa UFC-tähti Khabib Nurmagomedovin sukuun

© Kuva: Getty Images

UFC:n huippuottelija Khabib Nurmagomedovia ei matkustusrajoitusten takia ole nähty ottelemassa toukokuussa ja tilanne koronaviruksen suhteen on tällä hetkellä sellainen Venäjällä, että Nurmagomedovin ajatukset ovat taatusti toisaalla.

Jo aiemmin julkisuuteen on tullut tietoja, että tähden isä ja arvostettu UFC-valmentaja Abdulmanap Nurmagomedov on ollut sydänleikkauksessa ja hänen tilansa on vakava. Nyt Khabib Nurmagomedov on avannut tilannetta enemmän ja vakavuuden aste on jotain ihan muuta kuin on luultu.

– Omalta kohdaltani perheessäni on ollut sairaana enemmän kuin 20 ihmistä – yli 20 ihmistä maannut hengityskoneessa. Monet tutut ovat kuolleet, monen sukulaiseni vanhemmat. Kaikilla on nyt vaikeaa aikaa, Nurmagomedov kertoi koronatilanteesta Instagramissa ESPN:n mukaan.

– Internetissä on kirjoitettu paljon isästäni. Isäni on juuri nyt sairaalassa. Hän on kriittisessä tilassa tämän viruksen seurauksena. Se vaikutti hänen sydämeensä, sillä hän oli viime vuonna leikkauksessa ja nyt he tekivät uuden leikkauksen. Hän on hyvin vaikeassa tilanteessa, hyvin vaikeassa.

Islaminuskoinen Nurmagomedov kääntyykin nyt korkeampien voimien puoleen hädän hetkellä.

– Me pyydämme Allahia, että hän palaa luoksemme.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.