Harri Heliövaara (nelinpelin ATP-145) voitti lauantai-iltana Biellassa Italiassa pelattavan haastajatason turnauksen yhdessä puolalaisen parinsa Szymon Walkowin (nelinpelin ATP-156) kanssa.

Voiton jälkeen Heliövaara kommentoi omia tuntemuksiaan viikolta.

-Huippufiilis voiton jälkeen tottakai. Pelattiin Szymon Walkowin kanssa ensimmäistä kertaa yhdessä, mutta peliin löytyi varsinkin henkisellä puolella heti hyvä yhteys, minkä lisäksi saimme pidettyä tason korkealla koko viikon. Erityisesti omat syötöt olivat vahvoja, sillä hävisimme vain 2 syöttövuoroa koko viikon aikana, eikä palautuspelissäkään ollut mitään vikaa. Kisavoitto ilman erätappioita on mahtava suoritus ja iloa lisää vielä se, että ainakin itse sain pelattua viikon parhaan matsin nimenomaan finaalissa.

Heliövaara jatkaa ensi viikoksi Espanjaan, missä on luvassa toinen haastajatason turnaus.

– Ensi viikolla valitettavasti pari menee vaihtoon, kun Szymon oli jo aiemmin sopinut omat kuvionsa. Mutta sain itselleni pariksi päivän finaalivastustajan Alex Lawsonin Barcelonan challengeriin, eli hyvässä vireessä olemme molemmat hänenkin kanssaan.

Suomen Tennisliitto

@tennisfi
Heliövaara/Walkow Biella Challengerin mestarit 🏆💥 Onnea Harri, loistava turnaus 👏🏻 #tennisfi

Lähde: Tennisliitto