Suomalaishyppääjä äimän käkenä Tokiossa – ”En ymmärrä mikä sitten kisassa tuli”

© Kuva: Getty Images

Rankkasade vaikeutti ja hidasti naisten seiväshypyn karsintakilpailua Tokion olympialaisissa. Wilma Murto ylitti kaksi ensimmäistä korkeuttaan ensimmäisellä, kunnes kilpailu keskeytyi sateen vuoksi. Murto ylitti vielä toisella yrityksellään korkeuden 455 ja oli karsinnan kahdeksas. Murto eteni ensimmäisenä suomalaisnaisena seiväshypyn olympiafinaaliin.

Elina Lampelan ensimmäisten aikuisten arvokisojen karsintakilpailu päättyi kolmeen pudotukseen aloituskorkeudesta 425. Lampela oli pettynyt, ettei saanut tulosta aikaan.

– Hyppy ei jostain syystä jatkunut. Verkassa sain tehtyä tällä seipäällä hyvän hypyn, en ymmärrä mikä sitten kisassa tuli. Juoksu kulki tosi hyvin ja kaikki tuntui hyvältä. Varmaan päästä oli sitten kiinni. Ajattelin, että nyt on tulos saatava näissä kisoissa, eikä kolmas hyppy sitten tullut niin rennosti. Pitää myöhemmin miettiä, että mitä tästä jäi käteen, mutta pitää ottaa opiksi. Jännitti kyllä: edelliset arvokisat oli junioreiden EM-kisat niin onhan tämä iso hyppäys, Lampela pohti.

Lähde: Olympiakomitean tiedote


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004