Katso video! MMA-tähti Paige VanZant lähetti paljastavia kuvia miehelleen suhteen alussa – tällä hetkellä tilanne on kuitenkin aivan toisin

© Kuva: Getty Images

Entinen UFC-ottelija ja nykyään paljaskäsinyrkkeilijä Paige VanZant on lisännyt Instagramiin videon, jossa hän paljastaa, kuinka paljon hänen ja aviomiehensä Austin Vanderfordin suhde on muuttunut vuosien varrella.

27-vuotian VanZantin ja 31-vuotiaan vapaaottelija Vanderfordin yhteinen taival alkoi vuonna 2017.

Suhteen alkuvaiheessa nainen lähetti itsestään kuvia miehelle, joissa hän poseeraa vähissä vaatteissa, kuten bikineissä tai pitsihepeneissä. Nykyisin taas Vanderford saa hyvin arkisia kuvia, joissa VanZant näyttää pelleilee verkkareissa.

Katso video alta:

https://www.instagram.com/reel/CXKZsvxF-Ae/?utm_source=ig_embed


Carolina Hurricanes – New York Rangers | Mässäilläänkö maaleilla? ⭐️⭐️⭐️½