Hiihtäjä Anita Korva on kirjoittanut Instagramissa mielenkiintoisesta havainnostaan. Nuorten nelinkertainen MM-pronssimitalisti poseerasi kuvassa paita päällään peilin edessä.

– Hommasin tän paidan pari vuotta sitte enkä oo käyttäny sitä kertaakaan, koska en oo ollu omasta mielestä tarpeeks hyvännäkönen ja pieni et voisin käyttää sitä. Pari kertaa oon koittanu päälle ja käyny toteemassa peilin eessä että ääh maha pömpöttää ja näytän tyhmältä ja vaihtanu johonki peittävämpään tai löysempään, aloitti Korva.

– Eilen sitte näin sattumalta tän paidan vaatekaapissa ku olin lähössä salille ja päätin laittaa sen päälle ja sehän näyttiki tosi kivalta. Sitte reenin jälkeen kävin pitkästä aikaa puntarilla ja painoinki 4kg enemmän ku viimeksi (eli joskus talvella). Eli todellisuudessa mun ulkonäkö ei oo juurikaa muuttunu mihinkää suuntaan, vaan ajatukset päässä. Mulla on kokonaisuudessaan henkisesti parempi olla nyt, kuin viime vuosina, jatkoi Korva.

Korvalla on ollut viime vuosina terveysmurheita. Hän on kertoi viime talvena avoimesti Iltalehdelle, että hänellä on ollut henkisiä ongelmia ja motivaatio-ongelmia.

Korva kertoi tuolloin hieman tunnustelevansa, mitä tulee tekemään hiihtouransa jatkon suhteen.