Seitsenottelija Maria Huntingtonin kausi ei ole mennyt suunnitelmien mukaan. Hän ei ole pystynyt tekemään täyttä ottelua toukokuussa saamansa olkapäävamman vuoksi.

Huntingtonille oli tarjolla paikka MM-kisoissa rankingpisteiden kautta, mutta hän ei lähtenyt matkaan.

Nainen on pitänyt hiljaiseloa sosiaalisessa mediassa. Huntington avasi kuitenkin torstaina tunnelmiaan.

– Tätä oon joutunut tänä kesänä taas kerran opettelemaan. Erilaisten vastoinkäymisten keskellä ei ole ollut helppo paikka olla jatkuvasti positiivinen ja vastata ”mitä kuuluu” kysymykseen perinteiseen malliin ”hyvää kuuluu”.

– Urheilu on iso osa mua ja arkea, mutta muu elämä ei pitäisi jäädä sen varjoon. Kaikki ala- ja ylämäet kuuluvat matkaan ja liikaa painoarvoa ei saisi lyödä kummallekkaan. Monesti käy niin, että myöhemmin sitä katsoo menneisyyttä ja ajattelee, et juuri noinhan sen pitikin mennä, kirjoitti Huntington.

Huntington muistutti, että moni ihminen käy jonkinlaista taistelua. Hän toivoi pystyvänsä antaa heille voimaa.

– Samalla kun tätä kirjoitan huomaan, että vakuuttelen samalla itseäni. Toivon kuitenkin, että joku siellä ruudun toiselle puolella, joka kamppailee jonkun asian kanssa tällä hetkellä saa tästä sen fiiliksen ettei oo yksin ongelmiensa kanssa.

KATSO MYÖS: Yleisurheilun MM-kisojen erikoissivu