Kaisa Mäkäräinen ehti hiljattain kiusoitella fanejaan sosiaalisessa mediassa. Hän lupasi kertoa heille uutisia tulevina päivinä.

Nyt Mäkäräinen on saanut kertoa, mistä oli kyse ja miksi hän myös katosi sosiaalisesta mediasta viime toukokuussa. Hän kirjoitti tuolloin salamyhkäisesti ”uudesta seikkailusta”.

– Ilo ja kunnia kertoa teille VIHDOIN missä mie seikkailin viime toukokuussa. Olin telttailemassa Grönlannissa ja siitä retkestä on taiottu teidän kaikkien nähtäväksi sarja ’Arktinen Retkikunta’, mikä alkaa TV5- ja Discovery+ -kanavilla 18.1.2023, kirjoitti Mäkäräinen Instagramissa.

– Kyseessä ei ole kilpailureality, vaan ohjelmalla halutaan tuoda meidän reissun kautta käsinkosketeltavaksi aihe, mikä koskettaa meitä kaikkia, joka päivä, kaikkien muidenkin kriisien ympärillä: ilmastonmuutos, jatkoi Mäkäräinen.

Ohjelmassa on mukana myös muita suomalaisille tuttuja nimiä. Disciveryn tiedotteessa kerrotaan, että retkikunnan jäsenet ovat Roni Back, Ina Mikkola, Sauli Koskinen, Kaisa Mäkäräinen, Katja Ståhl ja Markku ”Mato” Valtonen.

Johtajana toimii Patrick ”Pata” Degerman. Mukana on myös muu ammattilaisryhmä: retkikunnan varajohtaja Tommi Juusela, turvallisuusvastaava Sami Sallinen, kiipeilyvastaava Rauno Arasola sekä lääkäri Robert Bergholm.