Suomalainen pika-aituri Nooralotta Neziri on tehnyt alkuvuonna paluuta loukkaantumisen jälkeen.

Neziri ei ole vielä kilpaillut aidatuilla matkoilla tänä vuonna. SM-hallikisoissa tuli hopeaa 60 metrin sileällä ja 200 metrin viestissä.

Kesäkauteen tähtäävä Neziri ilahdutti hiljattain fanejaan yhteistyökumppaninsa kanssa tekemällä julkaisulla. Neziri esiintyi Instagramissa julkaistulla videolla saunassa. Hän kertoi samalla suhteestaan suomalaiseen huviin.

– Sauna ja sen lämpö on ollut mulle aina lempitapa rentoutua ja palautua – treeneistä ja elämästä muutenkin. Sauna on mulle se paikka, jossa tuntuu että keho ja mieli pääsee palautumaan. Jotkut tykkää yhdistää saunan avannossa käymiseen, mutta mä oon enemmän lämmön ystävä, kirjoitti Neziri.

Nezirin julkaisu ihastutti monia faneja. Se täyttyi kommenteista.

– Paras saunalähettiläs.

– Hyvät on maisemat, heitti toinen.

Video tästä.