Rintauimari Ida Hulkko on hiljattain huikeassa vireessä uinnin SM-kisoissa Porissa.

Hulkko tyhjensi palkintopöydän rintauinnin osalta. Hän otti kultaa 50, 100 ja 200 metrin matkoilla.

– Ensimmäistä kertaa oman urani aikana kotiin lähti Suomen mestaruudet kaikilta rintauintimatkoilta. Ehdottomasti yksi merkittävimpiä urakoita kotimaassa ja varsinkin sprintteriksi leimaantuneena 200m mestaruus uudella ennätyksellä sekä Suomen kaikkien aikojen TOP 5 ajalla tuntuu aika hienolta, fiilisteli Hulkko Instagramissa.

Hulkko muistutti, että MM-kisat odottavat. Ne alkavat heinäkuun puolivälissä Japanin Fukuokassa.

Hulkko on kerännyt viime vuosina paljon faneja ja seuraajia Instagramissa. Hän ilahdutti heitä hiljattain yhteistyökumppanin kanssa tehdyllä julkaisulla. Nainen poseerasi otoksessa suihkussa uimapuvussa.

– Olet niin kaunis, kehaisi eräs.

– Upea kuva, sanoi toinen.

Kuva tästä.