Mäkihyppylegenda Toni Nieminen ei ole täysin jättänyt lajia. Hän tekee nimittäin nykyään myös valmennushommia.

Nieminen on osa yhdistetyn maajoukkueurheilijan Anna Kerkon valmennustiimiä. Mies oli hiljattain seuraamassa Kerkon otteita Saksassa.

Kerkko ehti nousta otsikoihin jo alkuvuodesta, kun hänet valittiin Planican aikuisten MM-kisoihin vain 15 vuoden iässä.

Kisareissu Saksaan ei kuitenkaan mennyt täysin onnellisten tähtien alla. Nieminen kirjoitti asiasta Instagramissa.

– Ihan super ylpeä Annasta. Nuori urheilija kohtasi opintomatkallaan kaikki vastoinkäymiset mitä yhteen kisaviikonloppuun voi mahtua. Sukset hukassa, varusterikko ja jopa yksi hylkäys. Eilinen meni näitä hämmästellessä ja sijoitus 19, kertasi Nieminen hiljattain.

– Illalla juteltiin, että näistä opitaan ja käännetään asiat positiiviseksi energiaksi. Tänään Anna näytti oppineensa ja sijoitus upeasti 5. Palkinnot kainaloon, kotimatkalle ja kohti uusia seikkailuja, päivitteli Nieminen aiemmin elokuussa.

Päivitys tästä.