Suomalainen korkeushyppääjä Ella Junnila onnistui päättyneellä kaudella lopulta varsin mainiosti.

Junnilalla on ollut viime vuosina ajoittain vaikeaa, ja naiselle on tullut pettymyksiä arvokisoissa. Budapestin MM-kisoissa hän venyi kuitenkin upeasti MM-finaliin.

Junnila puhuu sosiaalisessa mediassa ajoittain myös vaikeista asioista. Hiljattain SE-nainen kertoi osallistumisestaan yhteistyökumppaninsa kampanjaan.

– Kun Orionilta laittettiin viestiä tänä keväänä, haluaisinko olla mukana Rimannostajat-kampanjan seuraavassa osassa, joka käsittelee hyvinvointia, niin mielen kuin kehon, olin heti innokkaana mukana, sanaili Junnila Instagramissa.

Junnilan näkemykseen mieleen liittyvästä hyvinvoinnista puhutaan kyllä usein. Valitettavasti tuo keskustelu jää monesti varsin pinnalliselle tasolle. Tuohon nainen kaipaa muutosta.

– Hyvinvointi, erityisesti mielenhyvinvointi, on asia josta puhutaan paljon ja ei yhtään yhtaikaa. Korostetaan, kuinka tärkeää se mielenhyvinvointi on, mutta konkretia jää toisinaan puolitiehen. Miten sitä mielenhyvinvointia sitten parannetaan tai lisätään? Mulle huippu-urheilussa mielenhyvinvointi on #pääasia. Kantapään kautta oon oppinut muutamia keinoja, miten mä edistän omaa mielenhyvinvointiani. Tässä kampanjassa pääsette kuulemaan niitä! paalutti Junnila.

Koko päivitys tästä.