Hienosti MM-kisojen välieriin tänä vuonna yltänyt ratakierroksen aituri Viivi Lehikoinen lähti kauden päätyttyä lomalle Mallorcalle.

Seurana oli ainakin SE-naisen kumppanin Verneri Suhosen, joka tunnetaan huippuhiihtäjänä. Suhonen julkaisi Instagramissa kuvamateriaalia. Hän jakoi esimerkiksi rantakuvan kaksikosta.

Lehikoinen kirjoitti itsekin kokemuksesta keskiviikkona. Hän oli vaikuttunut näkemästään.

– Mallorca oli kyllä uskomattoman kaunis ja monipuolinen saari, joka ylitti ainakin mun odotukset! Kattelin ite paljon vinkkejä etukäteen, joten aattelin jakaa omia suosituksia myös tänne, jos joku on lähdössä sinne. Vaikka kaikin puolin oli kiva reissu, niin muutaman kerran tuli mietittyä sitä, miten asiat vois ensi kerralla tehdä toisin, aloitti Lehikoinen.

Lehikoinen jakoi päivityksessä faniensa iloksi pitkän listan erilaisia vinkkejä. Hän otti esiin esimerkiksi varaukset ravintoloihin.

– Jouduttiin muutaman kerran pettymään, kun oltiin katottu kiva paikka, mutta ilman varausta ei sisään päässyt. Turisteja on Mallorcalla vielä syksylläkin paljon, joten pettymyksiltä säästyt, kun varaat ravintolan etukäteen. Rikito (Palma) & La Nouvelle Famille (Santanyi) ravintoloihin päästiin varauksella ja menisin kyllä uudelleen, varsinkin jälkimmäiseen! suositteli Lehikoinen.

Lehikoisen ura on jatkanut nousevaa trendiään. Ensi vuonna kilpaillaan yleisurheilun EM-kisoissa ja kesäolympialaisissa.

Kuva tästä.

Lehikoisen päivitys tästä.