Lotta Haralalla on takanaan elämänsä kausi yleisurheilijana. Kaikki ei kuitenkaan ole mennyt täysin putkeen tänä vuonna.

Harala on kärsinyt pitkään säärivaivasta. Sen paranemisprosessi on ottanut aikansa syksyllä ja talvella.

Pika-aituri on avautunut tilanteestaan Instagramissa. Kärsivällisyys on tärkeää, mutta joskus sekin joutuu koetukselle.

– Nyt meinaa levottomuus ja rauhattomuus vallata mielen. Vaikka säären paranemisprosessi etenee hyvää tahtia, nyt en millään jaksais enää malttaa, alkoi päivitys.

– Olin eilen katsomassa kilpakumppaneitteni Nooralotta Nezirin ja Reetta Hurskeen aitajuoksutestejä ja jostain syystä se otti yllättävän koville. Teki niin mieli itekin päästä juoksemaan!! Se jotenkin korosti jälleen tätä omaa takamatkaa, jolta tähänkin kauteen 2024 lähdetään, kun itsellä edelliset hölkkäaskeleet on elokuulta, tilitti Harala.

Haralalta kysytään paljon hänen tilanteestaan. Nainen myönsi, että takana – ja edessä – on myös paljon vaikeita hetkiä. Jotkut asiat pitää vain pystyä hyväksymään.

– Saan tosi paljon kysymyksiä siitä, kuinka pysyn koko ajan positiivisena ja jaksan pitkää kuntoutusta. Vastaus on, että en pysy. Mutta koen sen myös olevan se syy, miksi tätä jaksan. Annan kaikkien tunteiden tulla ja elän ne läpi. Niin ne ei jää pidemmäksi aikaa kytemään pinnan alle. Mutta onko tää helppoo siltikään? Ei todellakaan.

– Harvemmin tänne tulee näitä fiiliksiä jaettua, mutta kyllä, aivan todella alkaa nyt tää yli 3 vuotta kestänyt saman säärivamman kanssa taistelu puuduttaa. Nyt pyrin keskittymään niihin asioihin, joihin voin tässä hetkessä vaikuttaa. Teen ne asiat niin hyvin kuin mahdollista ja luotan prosessiin. Muuta en tässä hetkessä voi.

Päivitys tästä.