Maastohiihtäjä Kerttu Niskanen on saanut levätä Tour de Skin jälkeen. Viime viikonloppuna ei nimittäin ollut maailmancupin kisoja.

Tulevana viikonloppuna toki mennään taas. Oberhofissa on luvassa perinteisen sprintti, 20 kilometrin perinteisen yhteislähtökisa ja 4×7,5 kilometrin viestit.

Niskanen ei ole toki vain levännyt viime viikkoina. Hän kertoi keskiviikkona Instagramissa, että tekemistä on riittänyt.

Niskanen ja valmentajamies Juho Mikkonen rakennuttavat Vuokattiin Nuasjärven rannalle uutta näyttävää kotia. Sen on tarkoitus valmistua lähikuukausina. Villa Murusen Instagram-päivityksessä näkyi työn touhussa ilmeisesti ollut Mikkonen.

– Kahvitauko, kun lumityöt tehty! Ja sitten Hide-a-lite Suomen valojen tsekkaus. Pian päästään tekemään katot ja asentamaan valoja! luki Villa Murusen päivityksessä.

Maastohiihto

Maastohiihdon maailmancup
Oberhof, Saksa 19.-21.1.2024

Naiset
Jasmi Joensuu, Anne Kyllönen, Jasmin Kähärä, Katri Lylynperä, Johanna Matintalo, Kerttu Niskanen, Tiia Olkkonen, Krista Pärmäkoski

Miehet
Ristomatti Hakola, Perttu Hyvärinen, Lauri Lepistö, Niilo Moilanen, Joni Mäki, Iivo Niskanen, Arsi Ruuskanen, Markus Vuorela, Lauri Vuorinen

Kuva tästä.

LUE MYÖS