Aleksi Valavuori antoi sunnuntaina omassa Valavuori Live -ohjelmassaan armottoman tuomionsa Iivo Niskasen toiminnalle Kuopion Suomen Cupin viestin ankkuriosuudella.

Valavuori katsoi tilanteen toisen osapuolen Kalle Parantaisen Instagramissa julkaiseman pätkän Niskasen väitetystä potkuliikkeestä ja veti johtopäätöksensä.

– Katson tämän Parantaisen videon uudestaan. Tässä Iivo tulee. ”Pari metriä vasemmalla tilaa ja tässä on maailmanmestarin ratkaisu: potku” (lainaus Parantaisen videosta). Katson uudestaan vielä. Siis onhän tämä aivan selvä potku suksella Parantaista tuohon takapohkeeseen, päivitteli Valavuori.

– Tässä ei ole kahta sanaa. Tässä ei ole kahta sanaa. Tämä on täysin selvä potku Iivo Niskaselta. Siis hiihdossa käyttää väkivaltaa. Ei tuo ole mikään vahinko. Kyllä tässä on Kalle Parantainen oikeassa. Tulen tässä tilanteessa nyt nimenomaan siihen, että miksi en tässä ole täysin Iivon puolella, vaikka vastassa on Santtu Silvennoinen, joka kirjoittaa mitä sattuu yleensä. Iivolla on mennyt toistuvasti hermot, ihan toistuvasti. Ymmärtäisin, jos ne menisivät arvokisoissa. Olympiavoittaja, ymmärtäisin jos menee hermot, mutta Iivo tulee tuonne piirikunnallisiin harrastetason hiihtäjiä vastaan ja menettää siellä hermojansa toistuvasti, pöyristeli urheiluvaikuttaja.

– Onko tässä nyt päässyt käymään Iivolle, jota edelleen siis arvostan suuresti. Ei tässä ole kyse nyt siitä, mutta moni ei uskalla sanoa Iivosta poikkinaista sanaa, koska Iivo on niin kova urheilija. V*tut, minä sanon ainakin nyt. Onko tässä nyt päässyt käymään niin, että Iivo on saanut pitkään kaiken tahtomansa, ollut kuningas – ansaitusti – mutta nyt kun elämään on tullut muuttujia ja joutuu mainostamaan jotain saatanan ientulehduslääkkeitä ties mitä on myyty tuonne Instagramiin. Se on ihan hevonpaskaa tällä hetkellä, paalutti Valavuori.

LUE MYÖS