Korkeushyppääjä Ella Junnila on jo ehtinyt aloittaa hallikautensa. Urheilijan elämää paljon Instagramissa avaava SE-nainen on nyt kertonut mielenkiintoisia pieniä yksityiskohtia uudessa päivityksessään.

Junnilan päivitys liittyi tällä kertaa piikkareihin. Hän paljasti, kuinka vaikeaa uusia jalkineita on ”ajaa sisään”.

– Ehkä ”destroyer of worlds” (maailmojen tuhoaja) on liioittelua, mutta destroyer of piikkarit tai ponnistuspaikan pinnoite voisin olla!

– Aloin just ajamaan uusia piikkareita sisään, uh oli taas shokki kuinka jäykiltä uudet piikkarit tuntuu. Piikkareiden halutaankin olevan jäykät, mut nää tuntu jäykiltä eripaikoista kuin jo jalkaan muotoutuneet piikkarit (normi juttu, sellasia ne aina on uutena).

– Nykyisellä piikkariparilla oon hypännyt jo aika pitkään, ja ne tuntuu mukavilta, just mun jalkaan valetuilta. Säästääkseni siis jalkateräni liialliselta shokilta ajan uuden parin pikkuhiljaa sisään. Ensin juoksutreenejä, sitten hyppytreenejä. Kisassa tää pari nähdään jalassa varmaankin kesän ekoissa kisoissa, selvitti Junnila.

Junnila on kilpaillut tällä kaudella Tampereella (tulos 185) ja Ranskassa (186). Naisen kolmen vuoden takainen Suomen ennätys on 196.

Video tästä.

LUE MYÖS