Nooralotta Neziri lähti maaliskuun alussa peräti kahden kuukauden harjoitusleirille Teneriffalle. Sosiaalisen median päivitysten perusteella harjoitukset ovat kulkeneet kivasti. Torstai-iltana tuli kuitenkin ikävä päivitys.

Pika-aituri kertoi sairastuneensa itselleen varsin poikkeuksellisella tavalla. Hän kirjoitti tapahtuneesta Instagram Storiesissa torstaina.

– Mikä alkaa O:lla ja loppuu i:hin? Oksennustauti!! Kun maha veti eilisen illan Hekahexun (Heikki Leskelä) synttäriherkkuja, niin enpä olisi uskonut herääväni aikuisikäni rankimpaan vatsatautiin. Tuntee taas elävänsä ja tuntee taas olevansa urheilija, kun harmittaa niin maan perkuleesti varsinkin tämän päivän ja huomisen innolla odotetut treenit. Jospa tämä tästä menisi tänään pois!! Onneksi menee yleensä ohi yhtä nopsaa kuin tulee ja toipuminen treenikuntoon on nopeaa, kunhan vain saa tankattua viikonlopun.

Neziri osasi löytää myös positiivisia puolia asiasta. Hän ymmärsi ainakin yhden asian itsestään.

– Voin sanoa entisenä todella todella pahana emetofoobikkona/paniikkihäiriöisenä, johon liittyi oksentamisen tunne ja pelko, että voin ainakin täysin sydämin sanoa, että se pelko on onneksi kohtuullisesti selätetty. Tiesin sen jo aiemminkin, mutta tämä päivä oli kyllä kruunu sille.

– Nuorempana pelkäsin eniten oksentamista. Vieläkin se aiheuttaa tosi epämukavaa oloa (kelle ei?), mutta enää en saa paniikkikohtauksia. Enkä reagoi epämukaviin tilanteisiin oksennuksen tunteella. Mulle tähän liittyy 100% lapsuuden traumat ja oman vanhemman näkeminen kolarin jälkeen voivan jatkuvasti huonosti lukuisten leikkausten ja migreenien ja pysyvän aivovamman seurauksena. Et oikeasti olen aika ylpeä tästä päivästä!

LUE MYÖS