Krista Pärmäkoski teki lauantaina mielettömän paluun hiihdon maailman kärkinimien joukkoon. Pärmäkoski vei vakuuttavan esityksen jälkeen voiton 20 kilometrin perinteisen hiihtotavan maailmancupin kisassa Lahdessa.

Naisen kausi on ollut todella vaikea. Tammikuun lopussa nähtiin todellinen pohjakosketus, kun Pärmäkoski taisteli sijalle 38 naisten 20 kilometrin vapaan hiihtotavan maailmancupin kisassa Gomsissa.

Viaplayn asiantuntija Sami Jauhojärvi innostui selostuskopissa, kun Pärmäkosken voitto Lahdessa alkoi saada sinettinsä.

– Tämä oli kyllä nyt hieno revanssi Krista Pärmäkoskelta. Alkukauden aikana oli haasteita pitkin matkaa tänne. Vaikka Tour de Skiltä tulikin kohtuullinen lopputulos, niin se ei varmasti ollut sitä, mitä Pärmäkoski lähti tältä tavoittelemaan.

”Musti” otti esiin myös Pärmäkosken uran loppumista koskevat puheet ja spekulaatiot. Mukaan mahtui myös toive.

– Nyt sitten se voitto ja jo viime kauden jälkeen kaikki kyselivät, että joko sinä lopetat uran. Se oli osittain varmaan myös Pärmäkoskella itsellään mielessä. Ei mennyt putkeen se kausi. Nyt tämä kausi meni putkeen. Jatkuuko se vielä? Tämä on vähän tyhjänpäiväistä spekulaatiota tässä vaiheessa, mutta toivottavasti se jatkuu ensi kauden MM-kisoihin Trondheimiin.

LUE MYÖS