Ursula Wikström (212, -1) nousi hyvällä kirillä jaetulle kolmannelle sijalle Vihdissä pelatussa naisten Eurooppa Tourin haastajakiertueen kilpailussa, HLR Golf Academy Openissa.

Wikströmin kierrostulokset Hill Side Golfin Valley -kentällä olivat 72-71-69. Nyt neljättä kertaa järjestetty kilpailu päästiin aloittamaan reilun tunnin myöhässä sankan aamusumun vuoksi. Toinen, noin puolentoista tunnin pituinen breikki tuli iltapäivällä Vihdin yli vyöryneen ukkosrintaman myötä.

– Aika vaikea ja pitkä päivä. Vieläkään en onnistunut pääsemään sinuiksi näiden viheriöiden kanssa ja varsinkin etulenkillä puttaaminen oli aika hankalaa. Bogeja tuli vähän puskista, kun en kaikkia piilokallistuksia huomannut. Takalenkillä sain sitten jyvän ja vauhdit paremmin kohdilleen ja muutamia birkkuja kuppiin, kertasi kierroksen jälkimmäisellä puoliskolla viisi birdietä upottanut Wikström.

Kaikkiaan niitä löytyi espoolaisen tuloskortista seitsemän. Bogeja oli viisi. Hill Siden kisa oli Wikströmin kalenterissa kauden ainoa kilpailu kotimaassa.

Ensi viikolla Wikström suuntaa Vasatorps Golf klubille Ruotsiin, missä pelataan kiertueen seuraava osakilpailu, Helsingborg Open. Wikströmin lisäksi tässä nelipäiväisessä kilpailussa nähdään Noora Tamminen, Minea Blomqvist-Kakko, Linda Henriksson, Krista Bakker, Marika Voss sekä Vihdissä seitsemättä sijaa jakanut Elina Nummenpää. Ennen Ruotsin kilpailua Wiktröm on kiertueen rahalistan sijalla 18.

HLR Openin voittoon golfasi lauantaina Valley-kentän uuden kenttäennätyksen (62, -9) pelannut Hollannin Anne van Dam. Toinen oli sunnuntain parhaan kierrostuloksen (67, -4) pelannut Ruotisin Johanna Gustavsson (210, -3). Eroa voittajaan jäi kolme lyöntiä. Wikstömin kanssa kolmatta sijaa jakoi Etelä-Afrikan Melissa Eaton.

Lähde: Tiedote