Sekä Suomen miesten että naisten joukkueet ylsivät voittoihin curlingin EM-kisoissa.

Miehet etenivät tie-break-otteluihin voittamalla Tshekin, joilla ratkotaan pääsy neljän parhaan joukkoon. Neljään voittoon päätyi peräti viisi joukkuetta ja vain kaksi niistä etenee neljän parhaan välieriin.

Keskiviikkona Tshekki onnistui varastamaan Suomelta yhden pisteen ensimmäisessä päässä, mutta joutui sen jälkeen melkoisen suomalaisjyrän alle. Nelikkomme Pitko-Jäämies-Hakunti-Kauste paukutteli graniittia siihen tahtiin, että puoliajalla tilanne oli jo 8-1 Suomelle. Neljännessä päässä Suomi varasti peräti neljä pistettä kapteeni David Sikin jättäessä heittonsa selvästi lyhyeksi hurjasta harjaamisesta huolimatta. Tällä kertaa peli mentiin normaalia lyhyemmän kaavan mukaan, sillä Tshekki ojensi kättä pelin päättymisen merkiksi jo kahdeksan pään jälkeen numeroissa 10-4 Suomelle.

Taistelu pudotuspeleihin pääsystä menee huikean jännittäväksi, kun jäljellä on enää yksi pelikierros. Norja on ilman tappioita kärjessä, Ruotsi viidellä voitolla toisena ja neljässä voitossa ovat Saksa, Suomi, Sveitsi ja Skotlanti.

Suomen naiset ovat sen sijaan hyvissä asemissa ennen Round Robinin viimeistä ottelua Viroa vastaan. Keskiviikkona Suomi kukisti kisaemäntä Tanskan.

Ottelu alkoi tunnustellen ja kahden pään nollailun jälkeen rakenneltiin kolmannessa mainiosti kolmeen pisteen pää. Tanska otti seuraavista kahdesta päästä ykköset ja puoliaikatilanne oli 3-2 Suomelle.

Kuudennessa joukkueemme viimeisellä heitolla vaadittiin vaikeahko määris aivan keskelle kahden pisteen saamiseksi. Suoritus oli viileä, suorastaan jäätävä ja tulos täydellinen. Suomi siirtyi 5-2 johtoon.

Tanska vastasi kahdella pisteellä, Suomi samoin kahdella ja Tanska pakotettiin yhdeksännessä ottamaan vain yksi piste. Suomi lähti hammerilla viimeiseen päähän ja Tanska hallitsi päätä lievästi. Viimeisellä kivellä Oona Kausteelle kuitenkin riitti heitto, joka poistaisi toisen kiven Tanskan kahdesta keskipesäkivestä. Tämä onnistui, Tanska varasti yhden, mutta se riitti Suomen voittoon sarjan kärkijoukkueesta. Suomi on ennen viimeistä otteluaan Viroa vastaan viidessä voitossa ja hurja taistelu jatko-otteluihin pääsystä jatkuu siis keskiviikon iltapelissä.