Seiväshyppääjä Minna Nikkanen säväytti halliennätyksellään 461 Växjön hallimaaottelussa, jossa Suomen naisten maajoukkue sijoittui toiseksi ja miesten joukkue kolmanneksi. Ruotsi voitti molemmat maaottelut.

Nikkasen tulos on sentin parempi kuin hänen aiempi halliennätys ja ulkorataennätys. Tulos riitti Ruotsin Angelica Bengtssonin voittamassa kilpailussa toiseen sijaan. Bengtsson taivutti 466.

Nikkanen ylitti edellisen korkeuden 451 toisellaan ja yritti kolmesti korkeudesta 466. Yrityksistä varsinkin kolmas oli varsin hyvä.

Junioreiden ME-nainen Wilma Murto meni aloituskorkeuden 430 kolmannellaan, mutta 445 ei enää ylittynyt ja hän oli viides.

– Verryttelyssä tuntui ihan hyvältä, mutta kilpailussa tuntui ensimmäisestä hypystä lähtien, että juoksusta oli rytmi hukassa ja kroppakin tuntui vähän tyhjältä. En tiedä miksi, Murto totesi SUL:n nettisivuilla.

Nooralotta Neziri
pudotti 60 metrin aitojen kauden kotimaisen kärkituloksen lukemiin 8,11. Hän voitti kilpailun ylivoimaisesti. Ruotsin Maja Rogermyr oli toinen ajalla 8,34. Reetta Hurske oli kolmas ajalla 8,37.

Nezirin ohelle suomalaisista lajivoittoihin pystyivät kolmiloikkaajat Kristiina Mäkelä ja Simo Lipsanen, kuulantyöntäjä Arttu Kangas ja seiväshyppääjä Eemeli Salomäki.

Naisten maajoukkuetta kipparoinut Mäkelä ponkaisi voiton 13,86 kantaneella hypyllä.

Kaikki tulokset kootusti kisasivuilta.