Hyväntekeväisyysjärestö Brother Christmasin ja Mikko Ilosen tänä vuonna alkanut menestyksekäs yhteistyö kantaa hedelmää. Kesäkuun 1.-4. päivinä pelattavan Nordea Mastersin yhteydessä he ovat onnistuneet keräämään 20 000 euroa vähävaraisille lapsille ja nuorille.

Brother Christmas tulee toimimaan Mikko Ilosen caddienä 31.5.2017 pelattavassa Pro-Mmissa.

– Ylpeinä haluamme nyt ilmoittaa, että kaikki keräämämme varat lahjoitetaan lyhentämättömänä eteenpäin erilaisten vaikeiden elämäntilanteiden kanssa painivien lapsiperheiden kesäloman viettoon. Seuraavat aktiviteetit ovat vahvistettu ja tulemme varoilla mahdollistamaan 85 lapselle ja nuorelle pääsyn heidän toivomalleen kesäleirille, jonne heidän ei olisi taloudellisten syiden takia mahdollista päästä, kertoo Brother Christmasin edustaja Alexandra Procope.

– Järjestämme päivän Muumimaailmassa kymmenelle vähävaraiselle tai sairaan lapsen omaavalle perheelle. Lahjoitamme 75 Linnanmäki -ranneketta perheille, joilla ei olisi muuten varaa käydä Linnanmäellä.

– Järjestämme kymmenelle yhden vanhemman perheelle risteilyt Ruotsiin. Matka sisältää kaikki ateriat laivalla.

– Tämän lisäksi Pro-Am kisoihin lennätetään Suomesta kolme upeaa Special Olympics golfaria, jotka pääsevät toteuttamaan suuren haaveensa ja pelaamaan Pro-Am kisan yhdessä Mikko Ilosen kanssa, Procope kertoo.

Ville Lipsanen on osallistunut Special Olympics –kisoihin kolme kertaa (2007,2011,2015), Samu Alander kahdesti (2011,2015). Ryhmän kolmas jäsen Oskari Rantanen tähtää ensimmäisiin Special Olympics –kisoihinsa, jotka käydään vuonna 2019.

Tämä ”kerran elämässä” -matka golfareille ja heidän avustajilleen on mahdollistettu Brother Christmasin, Mikko Ilosen, sekä lahjoittajien avulla.

– Lahjoittajamme ovat yksityisiä henkilöitä, jotka jakavat samat arvot Mikko Ilosen ja Brother Christmasin kanssa. Kunnioitamme heidän tahtoaan pysyä anonyymeinä, Procope jatkaa.