Maksutelevisioyhtiö Showtime Sportsin toimitusjohtaja Stephen Espinoza uskoo, että Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin nyrkkeilymatsi voi lyödä kaikki edelliset ennätykset kertamaksutelevision (pay-per-view tai PPV) luvuissa.

Kaksikon kohtaamista ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta julkisuudessa olleet uutiset ja kommentit (lue täältä) ovat viestineet, että yksi kaikkien aikojen nyrkkeilymatseista on tulossa. McGregorin puolelta asia on jo selvä, mutta Mayweatherin leiri miettii vielä ratkaisuaan. Mayweather on jo antanut vihjeitä matsista.

Espinoza oli junailemassa Mayweatherin edellisiä PPV-matseja. Mayweatherin ja Manny Pacquiaon matsi oli pari vuotta sitten historian eniten myydyin PPV-matsi (4,4 miljoonallaa ostajaa).

Espinoza jos kuka tietää, mihin mittasuhteisiin McGregorin ja Mayweatherin mittelön voi laittaa.

– Sanoin Mayweatherin ja Pacquiaon matsin jälkeen, että en ole varma, rikotaanko minun elinaikanani tämän tapahtuman lukuja enää ikinä. Ennätys voi syntyä, kun lyöt yhteen kaksi eri faniryhmää, Espinoza sanoi FightHypelle MMAJunkien mukaan.

Espinoza tarkoittaa faniryhmillä Mayweatherin kautta tulevaa nyrkkeilyfanilaumaa, kun taas McGregor tuo mukanaan laajan joukon vapaaottelukatsojia.