Kahtena edellisenä vuonna Norjan kansainvälisen Lysebotn Opp -ylämäkikisan voittoa juhlinut Matti Heikkinen sivakoi tänä vuonna rullahiihtokisassa kolmanneksi. Naisissa Krista Pärmäkoski painoi viidenneksi.

Miesten 7,5 kilometrin kilpailun voiton nappasi Norjan Hans Christer Holund ennen maanmiestään Simen Hegstad Krügeria. Heikkisen jälkeen muista suomalaisista Heikki Korpela oli 22:s ja Iivo Niskanen 35:s.

Naisten kovatasoisen kisan parhaaksi hiihti Ruotsin Charlotte Kalla, joka päihitti kärkitrion täydentäneet norjalaiset Heidi Wengin ja Marit Björgenin 40 sekunnin ja vajaan kahden minuutin erolla. Viidenneksi hiihtäneen Pärmäkosken lisäksi suomalaisista myös Mari Laukkanen osallistui kisaan päätyen sijalle 30.

Myös tyttöjen sarjassa suomalaisten isku oli mainiota, sillä Eveliina Piippo vei 19-20-vuotiaiden kisan voiton.

Perjantaina vuorossa on yhteislähtökilpailu.