Floyd Mayweather on tunnettu loistavana puolustavana nyrkkeilijänä, joka voittaa otteluita pisteillä. Mayweatherin edellinen tyrmäysvoitto on vuodelta 2007, jolloin Mayweather onnistui tyrmäämään Ricky Hattonin.

Mayweather on todennut, ettei voi otella UFC-tähti Conor McGregoria vastaan puolustavalla taktiikalla. Monet Mayweatherin otteluista on leimattu tylsiksi juuri passiivisen nyrkkeilyn takia ja Mayweather on todennut, että metsästää tyrmäysvoittoa UFC-tähdestä.

Tällä viikolla saatiin varmistus sille, että ottelu käydään kahdeksan unssin hanskoilla. Alkuperäisissä ehdoissa hanskojen koko oli kymmenen unssia.

Mayweatherin suostumista pienempiin hanskoihin on ihmetelty. Pienemmät hanskat lisäävät McGregorin lyöntivoimaa ja tarjoavat heikompaa suojaa Mayweatherin paljon kärsineille rystysille.

Conor McGregor ei usko vastustajansa tyrmäysvoimaan.

– Ei ole väliä, mitä sääntöjä tai rajoituksia he vaativat. Sopeudun kaikkiin tilanteisiin ja kykenen selättämään vaikeudet. Olen luottavainen sen suhteen, että kykenen kävelemään hänen lyöntien läpi, McGregor sanoi Boxing Scenelle.