Antti Ruuskanen selvisi säikähdyksellä

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Antti Ruuskanen heittää keihästä Tampereella Eliittikisasarjan finaalissa lauantaina. Pekingin MM-kisoissa viidenneksi sijoittunut heittäjä on mukana myös parin viikon kuluttua Ruotsi-ottelussa Tukholmassa.

Ruuskasella oli MM-karsinnassa ja finaalissa tuntemuksia nivusessa. Hän kävi maanantaina magneettikuvauksessa Kuopiossa. Kuvista ei paljastunut mitään, joka estäisi kilpailukauden jatkamista. Niinpä Ruuskanen päätti valmentajansa Jarmo Hirvosen kanssa asiaa mietittyään jatkaa kautta.

– Omien tuntemusten mukaan sain lääkäriltä luvan jatkaa kilpailukautta. Olen ollut hyvässä hoidossa niin maajoukkueen huoltoryhmän käsissä Pekingissä, kuin nyt kotimaisemissa, Ruuskanen toteaa tiedotteessa.

Hirvosen mukaan kilpailukauden jatkamisesta keskusteltiin Ruuskasen lääkäri Jari Syrjäsen kanssa.

– Syrjänen totesi, että magneettikuvaus ei tuonut mitään sellaista esille, että kilpailukausi pitäisi lopettaa kesken, Hirvonen sanoo.

Tampereen ja Tukholman kilpailujen jälkeen heittäjän kauden päättää Ruuskasen Repäisy -kilpailu Pielavedellä 19. päivänä syyskuuta. Myös Brysselin timanttiliigan osakilpailu on vielä valmentajan ja urheilijan mukaan harkinnassa.

Lähde: yleisurheilu.fi

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!