Suomalaiset mukaan Meksikon sulkapalloturnaukseen

© Kuva: Getty Images
HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Meksikossa käynnistyy keskiviikkona kansainvälinen sulkapalloturnaus.

Mukana suomalaisista on Rio Teamin Nanna Vainio sekä viime viikon Guatemalan turnauksessa neljän parhaan joukkoon sijoittunut Airi Mikkelä. Molemmat naiset aloittavat suoraan pääkisasta torstaina. Vainio on turnauksessa neljänneksi sijoitettuna. Naisten kaksinpelissä ykkössijoitettuna on italialainen Jeanine Cicognini, joka majailee maailmanlistalla sijalla 60.

Airi Mikkelä (mrank 117) kohtaa avauskierroksellaan isäntämaa Meksikon Mariana Morales Orozcon. Ottelu käydään Suomen aikaan klo 18.30.

– Ei ole tosiaan entuudestaan tuttu tyttö ja mitään hajua ei hänestä kyllä ole. Omaa peliä täytyy lähteä vain pelaamaan, Mikkelä kertoo.

Nanna Vainio (mrank 86) aloittaa suoraan toiselta kierrokselta, joten vastustaja ei ole vielä selvillä. Oletettavasti se on joko meksikolainen Cynthia Gonzalez (mrank 238) tai viime viikonloppuna Guatemalassa toiseksi tullut portugalilainen Telma Santos (mrank 178). Ottelu käydään torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaan klo 1.30.

– Uskon, että vastaan tulee Santos, mutta sen näkee sitten! Vainio pohtii.

Karsinnat Rion olympialaisiin käynnistyivät 4.5.2015 ja kestävät vuoden verran 1.5.2016 asti. Pelaajavalinnat tehdään 5.5.2016 julkaistavan maailmanlistan mukaan. Pisteitä maailmanlistalle tuovat Kansainvälisen Sulkapalloliiton hyväksymät kilpailut, kuten tämä Meksikon kansainvälinen sulkapalloturnaus.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

HIFK ja IFK Mariehamn lauantaina tulessa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!