Purjehduksen olympialuokkien maailmancupin finaalin toinen päivä jatkui olosuhteiltaan samanlaisena; kevyttuulisena ja kuumana. Laser radial -luokassa kisaavan Tuula Tenkasen päivä ei sujunut aivan yhtä hyvin kuin eilisen avauslähdöt, mutta päivän sijoilla 12 ja 5 hän purjehtii aivan kärjentuntumassa neljäntenä.

– Tänään oli vähän vaikeampi päivä. Ensimmäisessä lähdössä reittivalintani ei aivan onnistunut ja kryssillä juuri ennen merkkiä ajoin vielä melkoiseen kaaokseen ja menetin sijoja. Onneksi sain noustua hyvin toisella kryssillä. Toinen lähtö menikin jo taas paljon paremmin, Tenkanen kuvaili SPV:n tiedotteessa.

Kisa jatkuu huomenna lauantaina kahdella lähdössä. Kymmenen parasta jatkaa sunnuntain mitalilähtöön. Kahden päivän jälkeen Laser Radial -luokkaa johtaa Hollannin Marit Bouwmeester.

Uuden formaatin mukainen maailmancup on huomattavasti aiempia vuosia tiiviimpi, sillä regatta kestää vain kolme päivää, jonka jälkeen luokkien kymmenen parasta purjehtijaa kilpailevat sunnuntaina mitaleista.

Abu Dhabissa 29.10-1.11.2015 järjestettävä maailman cupin finaali kutsukilpailu, johon on kutsuttu kaksikymmentä parasta purjehtijaa ja tiimiä jokaisesta luokasta. Parhaista parhaat ovat selvillä sunnuntaina 1.11.2015 kun mitalilähdöt on purjehdittu.