Lentopallon Maailmanliigaa ensi heinäkuussa Tampereella

© Kuva: Getty Images
Jokerit vierailee Omskissa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Lentopalloliiton tiedotteen mukaan Maailmanliigan kotiturnaus siirtyy heinäkuulle ja vastustajiin tulee kaksi muutosta. Kolmen päivän turnaus pelataan Hakametsän jäähallissa Tampereella 1.-3. heinäkuuta.

Suomen kotiturnaus piti aiemmin pelata 17.-19.6. ja vastustajina olisivat silloin olleet Japani, Etelä-Korea ja Kuuba. Tampereen heinäkuun turnauksessa Suomi kohtaa edelleen Kuuban, mutta muut maat ovat Kanada ja Portugali.

Maailmanliigassa pelataan ensi kesänä uudella järjestelmällä, jossa liigan 2-tasolla on 12 maata, joista Suomi kohtaa kolmessa turnauksessa seitsemän. 2-tason maat, joita Suomi ei turnauksissa kohtaa ovat Kiina, Tshekki, Hollanti ja Slovakia.

» Seuraa suomalaista huippulentopalloa! Ruudussa jopa 150 ottelua kaudessa!

Jokerit vierailee Omskissa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!