Euroopan golfliiton EGA:n vuosikokouksessa Skotlannissa vahvistettiin myös toimikuntien jäsenet seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Suomesta valittiin edustajat kahteen toimikuntaan. Tasoitus- ja course rating toimikuntaan valittiin Golfliiton kilpailukoordinaattori Mika Wikström ja kilpailutoimikuntaan liittotuomari Arto Teittinen.

Mika Wikström on toiminut aikanaan neljän vuoden ajan EGA:n kilpailutoimikunnassa toimien useissa EM- kilpailuissa tuomarina ja kilpailunjohtajana. Wikström on yhdessä Arto Teittisen kanssa vastannut suomalaisen golftuomari koulutusjärjestelmän kehittämisestä nykyiselle korkealle tasolle. EGA:n tasoitus- ja cr toimikunnalla on edessään merkittävä hanke tulevina vuosina kun maailmassa olevat seitsemän erilaista tasoitusjärjestelmää pyritään yhdistämään yhdeksi maailmanlaajuiseksi järjestelmäksi.

EGA:n kilpailutoimikunnassa Arto Teittinen muiden toimikunnan jäsenten kera tulee johtamaan ja tuomaroimaan 2-3 EGA:n hallinnoima Euroopan mestaruuskilpailua vuosittain. Uusi luottamustehtävä on luonnollista jatkumoa sillä Teittinen on toiminut tuomarina US Openissa, The Openissa, MM kilpailuissa, EM kilpailuissa sekä luonnollisesti Suomessa pelattavissa kaikissa merkittävimmissä kilpailuissa, joissa hän on toiminut myös kilpailunjohtajana.

Lähde: Suomen Golfliiton verkkosivut