Mikko Korhonen sijoittui yhdeksännelle sijalle Australian Perthissä pelatussa golfin Euroopan kiertueen Perth International -kilpailussa.

Korhonen (71-70-66-72) teki sunnuntaina tuloksen par. Hän viimeisteli neljä birdietä, joiden seuraksi lipsahti kaksi bogia ja yksi tupla. Yhteistuloksen -9 tehnyt Korhonen oli parhaimmillaan kierrostaan jo kolme alle.

Kierroksen loppu oli hankala, ja kolmen viimeisen reiän aikana hän menetti asemiaan muutaman sijan.

– Tosi hyvä fiilis jäi, vaikka loppu jätti toivomisen varaa. Oli kiva olla pelaamassa hyvistä sijoista. Pidin itseni hyvin kasassa ja 16:nnen tupla oli vaan missi ihan väärään paikkaan. Kiva olla tiukassa tilanteessa ja ottaa taas oppia uusi tilanteita varten, Korhonen sanoi.

Sijoitus kymmenen parhaan joukossa on Korhoselle uran kahdeksas Euroopan kiertueella. Palkintorahaa hän tienasi 20 432 euroa.

Kilpailun voitti major-voittaja, viime kesänä The Openin voitosta uusinut ja lopulta toiseksi sijoittunut Louis Oosthuizen tuloksella -16. Ensimmäistä kertaa urallaan Perthissä pelanneelle Oosthuizenille voitto oli kahdeksas Euroopan kiertueella.

Lähde: Korhosen tiedote