Salibandyliigan välieräavauksen draama näyteltiin Jyväskylässä, jossa Oilers oli Happeen vieraana 10 minuuttia ennen loppua neljä maalia tappiolla mutta voitti jatkoajalla 7-6. Illan toisessa semifinaalissa runkosarjan voittaja Classic löi Viikingit selvästi 8-3.

Oilersin nousu alkoi yhdeksän minuuttia ja yhden sekunnin ennen varsinaisen peliajan loppua kun Janne Nurminen kavensi lukemiksi 6-3. Markus Olkkosen 6-4 syntyi ylivoimalla ja saman miehen laukoma 6-5 tasaviisikoin.

Happee ei edelleenkään saanut puolustustaan jrjestykseen, ja ajassa 57.42 Sylvester Raikamo runnoi maalin edestätasoituksen ohi Happee-vahti Tuomas Turusen. Olkkosen ilta sai kruununsa jatkoajan kolmannella minuutilla kun hän jatkoi Teemu Suomalaisen laukauksen kakkospallosta ratkaisun ja avausvoiton Espooseen.

Tampereella Viikingit käväisi avauserässä puolentoista minuutin ajan jopa johdossa, mutta toisessa Classic meni menojaan karaten 6-2-johtoon. Eemeli Salin oli maalillaan ja kahdella maalisyötöllään Classicin tehomies.

Tampereen ottelua jännitti paikan päällä 1221 ja Jyväskylässä 1090 katsojaa.

Välierät jatkuvat keskiviikkona otteluilla Viikingit-Classic ja Oilers-Happee.

Lähde: Floorball.fi