Suomeen kaksi mitalia nyrkkeilyn MM-kisoista!

Raveissa kohteena Östersundin sunnuntairavit! Käytä tipsit hyväksesi ja lunasta talletusbonus!

Mira Potkonen ja Elina Gustafsson iskivät pronssia naisten nyrkkeilyn MM-kisoissa Kazakstanissa.

Sekä Potkonen että Gustafsson taipuivat torstaina välieräotteluissaan.

Potkonen kärsi tasaisessa 60 kiloisten välieräottelussa pistetappion Venäjän Anastasiia Beliakovalle. Venäläinen vei ottelun kaikin tuomariäänin.

– Ei irronnut niin kuin piti ja nyt todella harmittaa. Täältä kuitenkin tullaan vielä ja eiköhän tässä fiiliksetkin muutu paremmiksi perjantain palkintojenjaossa, Potkonen arveli.

Gustafsson kaatui omassa ottelusaan sarjassa 69 kiloa Kiinan Hong Gulle. Kaksi arvostelutuomareista näkivät Gun voittavan kolme erää neljästä ja yksi arvostelutuomari näki erävoitot tasan 2-2.

– Tasainen ottelu, jossa pienet asiat ratkaisivat voiton. Kiinalainen käytti ulottuvuuttaan hyvin ja sitoi taitavasti lähellä. Elina kuitenkin taisteli hienosti, eikä voitto ollut kaukana, Suomen joukkueen valmentaja Askar Sarsenbayev arvioi.

Ennen Potkosta ja Gustafssonia suomalaisnaisista MM-mitaleille on yltänyt vain Hanne Mäkinen, joka oli pronssilla vuonna 2010. Miehistä MM-mitalin ovat saavuttaneet Tarmo Uusivirta (hopeaa 1978 ja 1982), Jyri Kjäll (hopeaa 1993) ja Joni Turunen (pronssia 1995 ja 2001).

Lähde: Nyrkkeilyliitto

Raveissa kohteena Östersundin sunnuntairavit! Käytä tipsit hyväksesi ja lunasta talletusbonus!