Salibandyliigan syksyn sensaatiojoukkue Westend Indians siirtyi puhtaalla pelillä sarjan kärkeen kaataessaan maanantain kärkiottelussa vieraissa Nokian KrP:n 6-4. Indians on voittanut kaikki viisi otteluaan.

Illan ottelun Tampereen Raholassa Indians ratkaisi edukseen päätöserässä, johon lähdettiin tasalukemista 2-2. Saku Hirmasto ja Heikki Iiskola osuivat espoolaisille perättäisissä vaihdoissa, ja Nokian Morics Kruminsin otettua väkivaltaisuudesta viiden minuutin jäähyn Iiskola iski vieraille vielä viidennen osuman. Lauri Westerholm ja Miska Mäkinen syöttivät kumpikin Indiansin illan maaleista kaksi.

Maanantain toisessakin ottelussa pisteet lähtivät bussilla Espooseen, kun Oilers kukisti Kupittaan Urheiluhallissa TPS:n 6-4. Turussa TPS ehti johtaa avauserässä ja Oilers toisessa kahdesti, mutta päätöserän puolivälissä Henri Alho nosti TPS:n 4-4-tasoituksen. Puolitoista minuuttia myöhemmin Casper Pfitzner sivalsi kuitenkin Oilersin voittomaalin, ja Rasmus Markelin ehti vielä kasvattaa etumatkan kahteen osumaan. Öljymiesten tehokkain oli tänään maalin tehnyt ja kaksi syöttänyt Markus Markkola.

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona ottelulla Koovee – TPS.

Lähde: Floorball.fi