Suomi ja Hollanti kohtaavat viikonloppuna kolmesti käsipallossa – ”Kova joukkue”

© Kuva: Juha Tamminen

Miesten maajoukkue kokoontui torstaina 12.1. Kisakallioon valmistautumaan viikonloppuna edessä oleviin Hollanti-maaotteluihin.

Suomi kohtaa Hollannin kolmesti perättäisinä päivinä Karjaalla, Paraisilla ja Vantaalla.

Suomi sai hiukan jobinpostia alkuviikosta, kun ensin BK-46:n Oscar Kihlstedt joutui jäämään ryhmästä sivuun ja hänen tilalleen päävalmentaja Kaj Kekki kutsui mukaan SIF:n Ian Martinin. Ennen kokoontumista sivuun jäi vielä Cocksin Nico Rönnberg, jolle ei todennäköisesti korvaajaa oteta lainkaan.

– Kolme kaveria kaikkineen on nyt kuitenkin periaatteessa avauksesta poissa. Onhan se vähän hankalaa ja toivotaan samalla, ettei pelirasitus kasva kellään liian suureksi, Kekki kertoi torstai-illan harjoituksen jälkeen.

Hollanti-otteluitten teema on selvä, Suomi keskittyy syksyn otteluiden tapaan vain oman pelinsä kehittämiseen. Vaikka fokus on omassa pelissä, niin toki vastustaja ja sen taso tiedetään myös.

– Hollanti on ehdottomasti mielenkiintoinen vastustaja. Käytännössä sieltä tulee vastaan joukkueellinen Bundesliigapelaajia, mikä kertoo tasosta, Kekki muistutti.

Suomen maalitykkeihin kuuluva Teemu Tamminen odottaa otteluita jo vesi kielellä.

– Hyvällä fiiliksellä ollaan ja ainakin päästään pelaamaan, kun on kolme ottelua edessä. Kova joukkue vastassa, mutta mennään nauttimaan käsipallon pelaamisesta, Tamminen tiivisti.

Ottelut:
pe 13.1. Klo 19.00 Sisu Arena, Karjaa
la 14.1. Klo 17.00 PIUG, Parainen
su 15.1. Klo 13.45 Myyrmäen Urheilutalo, Vantaa


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.