Skandaali kytemässä – floppaavatko tulevat talviolympialaiset räikeällä tavalla?

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Ensi talven olympiakisat eivät eteläkorealaisia kiinnosta.

Mahdollinen skandaali on tulilla, sillä lipunmyynnissä on ollut suuria vaikeuksia Etelä-Koreassa, jossa talvikisat mitellään ensi helmikuussa. Pelkona on, että Pyeongchangissa nähdään tyhjiä katsomoita.

Reutersin mukaan eteläkorealaiset eivät ole ostaneet edes kymmentä prosenttia heille budjetoidusta 750 000 pääsylipusta. Tässä kuussa on aloitettu jo uusi myyntikierros. Kisajohtaja Lee Hee-beomin mukaan lippujen myynti aloitettiin jo helmikuussa!

Kansainvälinen pääsylippumyynti (320 000 lipusta noin puolet on myyty) on sentään onnistunut jotenkin, mutta ilmassa on iso uhka Pohjois-Korean suunnalta. Kisojen turvallisuus on ollut tapetilla Pohjois-Korean ydinkokeiden takia (uutinen).

– Pyeongchangiin ei tule ikinä isoa yleisömäärää ulkomailta, mutta Pohjois-Korean tilanteen myötä jotkut paikan päälle aikovat saattavat jättää tulematta, sanoi eräs kokenut talviurheiluvirkailija Reutersille.

Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n puheenjohtaja Gian-Franco Kasper oli jo aiemmin huolissaan Pohjois-Korean jännitteistä.

– Pelkään sitä, että jotkut maat saattavat boikotoida kisoja, koska ovat huolissaan urheilijoistaan, sanoi Kasper uutistoimisto AFP:lle.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!