© Kuva: Getty Images

Huh mikä tyrmäys! Mies uhitteli väärälle kaverille, vapaaottelija tiputti hetkessä – katso video

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Vapaaottelija osoitti kaapin paikan kahdelle hänen kimppuunsa käyneelle miehelle.

Daily Mail uutisoi Iso-Britanniassa tapahtuneesta selkkauksesta. Kuuman välikohtauksen tallensi tapahtumia takaapäin seurannut henkilö kojelautakamerallaan.

Risteyksessä edellä olevasta autosta nousee mies, joka ottaa takakontista pesismailan. Hän menee mailan kanssa perässä olleen auton kuljettajan oven viereen. Hän näyttää poistuvan, mutta kumauttaakin mailallaan toisen miehen autoa.

Tämän jälkeen runnellusta autosta nousee mies, jota Daily Mail kuvailee kamppailulajien asiantuntijaksi. Hän väistää pesismailan osuman ja iskee miestä terävästi leukaan, jonka seurauksena pesismailaa pidellyt kaveri tipahtaa maahan.

Edellä olleen auton kuljettaja eli pesismailaa heilutelleen miehen kaveri syöksyi välittömästi vapaaottelijan kimppuun. Hän sai ahdistettua vapaaottelijan autoa vasten ja miesten vääntäessä he poistuvat hetkeksi näkyvistä.

Kun pari tulee edelleen näkyviin, niin vapaaottelija pitää toista miestä takaapäin tiukassa kuristusotteessa jalat vastustajan ympärillä. Hän pitää kiinni niin kauan, kunnes hänen vastustajansa tuupertuu ja kupsahtaa maahan.

Tyrmättyään vastustajansa vapaaottelija poistuu paikalta autollaan. Tapahtumia seurannut nainen hälyttää paikalle ambulanssin ja poliisin.

Katso video tapahtumista täältä.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon