WBC-liiton voittamaton raskaan sarjan mestari Deontay Wilder on ottanut tähtäimeensä Englannin nyrkkeilymaailman kuumimmat nimet Anthony Joshuan ja Dillian Whyten. Wilderin taustajoukot ovat hieroneet Joshuan ja Whyten promoottorin Eddie Hearnin kanssa sopimusta kohtaamisesta Whyten kanssa, mutta nyt Wilder haluaa kontrahtiin lisättävän lupauksen ottelusta Joshuaa vastaan.

Wilder on alkanut painostaa Hearnia mahdollisuudesta otella Joshuaa vastaan jo seuraavassa ottelussaan.

– Emme aio jahdata Joshuaa. Ilmoitimme heille, että olemme valmiita, haluamme Joshuan ja haastamme hänet. Olette huomanneet sen ja tiedätte, että me haluamme tämän ottelun. Hearn voi lisätä sopimukseen kaiken maailman Dillian Whyteja ja muita sivuseikkoja estääkseen tätä ottelua tapahtumasta. Ei minulla ole mitään ongelmaa otella Whytea vastaan, mutta lisätkää nyt Joshua sopimukseen mukaan. Tulen Englantiin ja pieksen heidät, Whyte uhosi On The Ropesin haastattelussa.

Eddie Hearn on tuonut mediassa esiin, että näkisi Wilderin ottelevan ensin mieluummin Whytea vastaan. Promoottorin mielestä Joshua-koitos kaipaa vielä hieman kypsyttelyä.

Wilder otteli viimeksi tässä kuussa, päihittäen kanadalais-haitilaisen MM-haastajan Bermane Stivernen ensimmäisessä erässä raskassarjalaisten uusintaottelussa.

Dillian Whyte nousi viime kuussa otsikoihin Suomessakin asti nöyryytettyään Robert Heleniusta selvällä pistevoitolla Cardiffin otteluillassa. Samassa illassa Joshua otti vakuuttavan tyrmäysvoiton Carlos Takamista.